Nylanserar TVabonnemang.nu

Mellan 2015 – 2017 skapade jag och drev en annan sajt inom TV abonnemang. Jag arbetade en gång i tiden på TV-leverantören Viasat och sålde deras TV abonnemang. Därför föll det sig väldigt naturligt för mig som erfaren affiliatemarknadsförare att sätta upp en sajt inom detta område. Producera content och övrigt innehåll som priser, uppgifter om konkurrenter etc gick som på rullande band. Jag brukar försöka att endast skapa upp sidor inom områden som intresserar mig, även om jag gjort mina snedsteg genom åren, barnvagnar, sport och matlagning är väl kanske inte de områden som ligger mig allra varmast om hjärtan, men trots det har det blivit ett gäng sajter inom bl.a. dessa områden.

2017 så sålde jag av mina sista dåvarande affiliatesidor då pengarna behövde investeras i annat projekt (något som jag ångrar lite idag) då jag så sent som sommaren 2020 tog upp jakten igen på att bygga en ordentlig portfölj av affiliatesajter. Tack och lov så hade jag dock inte sålt av alla domäner som man samlat på sig genom åren, varav TVabonnemang.nu var en av de.

Jag har precis nyligen skapat upp en mycket enkel hemsida på domänen TVabonnemang.nu, mest för att tiden för att skapa hela sajten inte finns för tillfället men att jag samtidigt vill kunna dra nytta av att få sajten indexerad av Google och snappa upp mitt content. Så är du som besökare inne och kikar på sajten idag när detta inlägg skrivs så kommer få en smärre chock över hur klen designen i sig är. Men inom en månad eller två så ska det vara ändring på det!

TV abonnemang skiljer sig en hel del jämfört med många andra områden, mobilabonnemang som ligger nära tillhands och blir lite som systerkategorin är betydligt större men då även full av betydligt tuffare konkurrens, vilket gör det tuffare för sidorna inom telekom som jag även driver. Det ska bli kul att se hur konkurrensen ändrat sig sedan sist jag var aktiv med min sajt inom TV abonnemang under 2017.

Jag kommer att uppdatera så fort nya designen är på plats.

Stephen Simmons

Ninja inom SEO och affiliate marknadsföring. Började leka med SEO 2012 och har sedan dess växlat mellan affiliate och att driva SEO-byrå med verksamhet i Norden & Dubai. Sålt mitt innehar i byrån och arbetar nu heltid med affiliate.

Stephen Simmons

Ninja inom SEO och affiliate marknadsföring. Började leka med SEO 2012 och har sedan dess växlat mellan affiliate och att driva SEO-byrå med verksamhet i Norden & Dubai. Sålt mitt innehar i byrån och arbetar nu heltid med affiliate.